MiniDis en haar Partners - Succesvol Samenwerken!

MiniDis is een gespecialiseerde Value Added European Distributor (VAD). Wat is een VAD? En waarom kiezen Partners en Resellers voor MiniDis?

Om antwoord te geven stellen wij aan de hand van cases een aantal klanten kort voor. Klanten die voordeel putten uit het onderhouden van een nauwe relatie met MiniDis voor de ontwikkeling van hun diensten en producten maar ook onze:

Services  - Terwijl een broadliner distributeur vooral veel producten voert, levert een VAD zoals MiniDis onderscheidende ICT-producten, aangevuld met services, support, assemblage, ondersteuning bij installatie en zelfs het modificeren van producten op klantspecificaties. Die extra's vormen de toegevoegde waarde voor onze afnemers. Zeker in het mini-PC segment neemt de complexiteit van end-uservragen en toepassingen enorm toe. En ondanks het kleine formaat zijn de mogelijkheden van mini-PC’s door de modulaire opbouw enorm toegenomen.

Kennis -  Bij veel keuzemogelijkheden komt het neer op productkennis, het combineren van producteigenschappen en opties, een uitstekend contact met de fabrikanten maar ook ervaring in een specifiek marktsegment.

Samenwerking - De connecties met onze fabrikanten zoals CompuLab, DMP en ECS zijn bijzonder hecht. Fabrikanten schakelen distributeurs in voor de logistieke en financiële zaken, maar vooral ook voor support en service.

Toegevoegde waarde - Onze klanten weten onze services op waarde te schatten. De succesverhalen van onze afnemers, waarin wij een gezamenlijke rol gespeeld hebben bewijzen dit. Een rol die bestaat uit: 

  • Meedenken over de productontwikkeling en toepassing
  • Ontzorgen door Assembleren en Installeren van mini-PC’s
  • Assisteren bij de totstandkoming kosteneffectief internationaal data SIM verkeer
  • Modificeren van producten om de toepasbaarheid te verbeteren
  • Custom Operating System images zoals Win10 IoT en Linux distributes
  • Chassis Customization, zoals aangepaste sidepanels voor fitlett2
  • Temperatuur certificering

Onze producten worden in de meest uiteenlopende projecten toegepast. De meeste daarvan zijn op zijn minst innovatief, een aantal ervan zelfs baanbrekend. Wij stellen een aantal van onze partners graag voor!