Ruckus-Unleashed

Ruckus Unleashed: Smart Wi-Fi zonder WLAN-controller 

Op zoek naar het perfecte draadloze netwerk, maar liever niet investeren in extra technische kennis? Dan zijn onze Ruckus Unleashed Wi-Fi Access Points de juiste oplossing. 
Slechte Wi-Fi is een veel gehoorde klacht in tal van werkomgevingen. Dat is met Ruckus Unleashed voortaan voltooid verleden tijd! Ruckus Unleashed biedt Wi-Fi prestaties die in de meest uitdagende omgevingen de beste performance blijven leveren. En daarbij is geen dure controller nodig om uw netwerk te managen.  


HIGH-PERFORMANCE WI-FI ZONDER CONTROLLER 
Het netwerk wordt opgebouwd uit één access point die dient als virtuele controller (het master access point) die het netwerk aanstuurt en beheert. Daarnaast wordt er één access point ingesteld als stand-by access point die de rol van virtuele controller overneemt indien het master AP uitvalt. Zo blijft uw Wi-Fi netwerk altijd functioneren. 

EENVOUDIGE INSTALLATIE 
Iedereen kan een Unleashed Wi-Fi netwerk binnen enkele minuten installeren. De Unleashed APs herkennen elkaar automatisch en nemen direct de instellingen over van het master AP. Bij het installeren van het master AP kunt u verbinding maken met het SSID dat uitgezonden wordt, het AP via het IP-adres benaderen en de installatiewizard doorlopen. 

ALTIJD EN OVERAL DE BESTE WI-FI 
Ruckus gepatenteerde technologieën zorgen voor een zo optimaal mogelijk signaal, ook in drukke RF-omgevingen. BeamFlex+ manipuleert het signaal door middel van antennepatronen en ChannelFly werkt op basis van een Predictive Model die de werkelijke activiteit op een kanaal gebruikt. 

UITBREIDEN IS GEEN PROBLEEM 
De Unleashed oplossing biedt ondersteuning aan maximaal 128 access points en/of tot 2.048 gebruikers. Uitbreiden naar meer AP’s is geen enkel probleem. Een groeiende organisatie hoeft geen nadelige gevolgen te hebben voor uw Wi-Fi. 

UNLEASHED MOBILE APP 
De installatie en het beheer van Unleashed is al eenvoudig, maar met de Unleashed Mobile App wordt dit nog gemakkelijker. Met de app kunnen dagelijkse Wi-Fi managementtaken opgevolgd worden, zoals het uitvoeren van een WLAN of het veranderen van een AP-naam. Zoek op ‘Ruckus Unleashed’ in de Appstore (iOS) of in de Playstore (Android). 


PROFITEER NU VAN DE TIJDELIJK LAGE UNLEASHED PRIJZEN! DIRECT BESTELLEN DOE JE HIER: 

Ruckus R320 Unleashed
Ruckus R510 Unleashed