PARTENARIAT DE MINIDIS AVEC TINY GREEN PC

Tiny Green PC / AndersDX heeft besloten zich toe te leggen op hun geïntegreerde display oplossingen en de levering en support van mini-PC’s stop te zetten. Omdat Minidis en Tiny Green PC al langer samenwerkten, zijn wij overeen gekomen dat MiniDis vanaf nu de B2B levering en support van Compulab PCs verzorgt. Bovendien is per 1 maart 2020 de support en afwikkeling van Compulab garantie overgenomen, voor aangeschafte producten die binnen de garantieperiode vallen. In het verlengde van deze ontwikkelingen stellen wij graag MiniDis ter kennismaking kort aan u voor!

MiniDis is vanuit Nederland al meer dan 20 jaar actief als Europees Value Added Distributeur en Microsoft Embedded partner. Onze afnemers gebruiken onze producten voor specialistische ICT-toepassingen zoals: IoT, Digital Signage, Vehicle PC’s, Surveillance, Firewalls, Automation Management en Control, en als Thin Clients. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de Nummer 1 mini-PC distributeur en tevens grootste Europese Compulab leverancier.

Op deze pagina vindt u nuttige informatie, e-mailadressen en links om het communiceren en zakendoen met MiniDis gemakkelijk te maken.

Mail of bel ons gerust op +31 85 2103800. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van 9:00 - 17:30 + 1 GMT.
U kunt onze bedrijfscontacten en juridische informatie hier vinden: https://www.minidis.com/contact

Enkele nuttige aanvullende informatie:

RMA:
We hebben onze RMA-procedure en ons RMA-aanvraagformulier beschikbaar op onze website. We hebben echter geen online RMA-zelfbedieningsportaal.
Als er momenteel RMA-procedures in behandeling zijn bij Tiny Green PC / AndersDX, informeer ons dan over uw lopende afspraken met hen hierover.
Nieuwe Compulab-garantieclaims: de afhandeling wordt door ons verwerkt volgens de RMA-procedure / regels. Hier vindt u de RMA-gerelateerde informatie: https://www.minidis.com/RMA-Request

Ondersteuning:
Wat betreft incidentondersteuning worden we bij voorkeur per e-mail geïnformeerd: support@minidis.com

Bestellen:
U wordt uitgenodigd om te bestellen via onze webshop. U kunt zich hier als klant registreren.

We bieden handige configuratiemogelijkheden in ons online bestelsysteem, inclusief de meest voorkomende opties.
Er kunnen echter speciale wensen zijn, grotere hoeveelheden nodig etc.:  Mail of bel ons gerust.
Regelmatige product- / sales vragen: info@minidis.com of tinygreenpc@minidis.com  en +31 85 2103800

Over ons:
MiniDis is een Europese geautoriseerde Value Added Distributor van slimme en professionele mini-pc en IoT-hardware, inclusief industriële mini-pc's zoals de Fitlet2. Wij zijn Lenovo Datacenter Gold Partner, Microsoft Embedded en Silver Partner. Onze toegevoegde waarde is onze technische ervaring, het persoonlijk contact met onze klanten en onze mogelijkheden om op maat hardware te configureren voor specifieke klantprojecten. Aangezien we veel verschillende configuraties van mini-pc's leveren, is het onze taak om u te helpen bij het vinden van de meest geschikte voor uw projecten. Neem gerust contact met ons op voor offertes, speciale verzoeken, technische ondersteuning of andere vragen met betrekking tot onze diensten.