Intel®-NUC

MiniDis Intel® Alliance-lid

Minidis is lid van de Intel® Alliance. Als lid staan we in nauw contact met Intel en hebben we toegang tot de nieuwste Intel® innovaties en productinformatie.
Daarom kunnen wij u zeer goed adviseren en ondersteunen met Intel® producten, waaronder de Intel® NUC Mini PC's.

Wat is Intel® NUC?

Intel® NUC is een pc met een kleine vormfactor en een kleine footprint. Afkorting voor Next Unit of Computing, Intel® NUC brengt pc-kracht van volledige grootte in de palm van je hand.
Intel® NUC Mini-pc's hebben een krachtige processor, snel geheugen en enorme opslag die vergelijkbaar is met de nieuwste full-size desktop-pc's in de kleinste vormfactoren, om uw Intel® NUC precies te krijgen zoals u hem nodig hebt.

Mini-pc-vormfactor, mini-energievoetafdruk, hoge kwaliteit

Zoals elk miniDis-product zijn de Intel® NUC Mini-pc's geoptimaliseerd voor kleine ruimtes en een laag stroomverbruik. Intel® NUC biedt hoge kwaliteit, geweldige prestaties en betrouwbaarheid op lange termijn. De minidis Intel® NUC-units worden gedekt door een fabrieksgarantie van drie jaar.
 
Bezig met laden...
visibility

Intel® NUC Chassis Element 6x HDMI

The modular components of the Intel NUC element family give you an entirely new way to design, build and refresh integrated systems and...

Op basis van offerte

Gebruiksscenario's voor Intel NUC-kits: hoe kan een Intel® NUC uw bedrijf verder helpen?

 
De Intel® NUC biedt veelzijdige prestaties voor een ongelooflijke reeks zakelijke gebruiksscenario's. Bij Minidis richten we ons op de twee belangrijke use-cases voor Intel NUC Kits: Digital Signage en IoT-toepassingen
 

Intel® NUC voor digital signage 

Slimme, eenvoudig te beheren narrowcasting. Ondersteuning voor meerdere 4K-schermen, Thunderbolt™ 4 en HDMI, en snelle Wi-Fi en Ethernet maken Intel® NUC ideaal voor commerciële signage mediaspelers. Ingebouwde display-emulatie zorgt ervoor dat de bewegwijzering blijft werken tijdens onderhoud. Intel® Watchdog Timer herstart vastgelopen bewerkingen op de achtergrond. Integrators kunnen zelfs beeldschermen overnemen met behulp van onze Intel® NUC API voor HDMI CEC. 
 
Voorbeelden: 
Zelfstandige digitale bewegwijzering
Intel® NUC Pro en Rugged brengen commerciële betrouwbaarheid en prestaties naar digitale menuborden, lobbyborden en andere digital signage-toepassingen. Stream 4K-video naar meerdere schermen. Als u in de toekomst interactieve schermen of verkooptransacties moet ondersteunen, biedt het gebruik van een Intel® NUC als uw digital signage-mediaspeler hardware u vandaag de power die u morgen nodig heeft.
 
Large screen Videowalls en projectie 
Zorg voor een sterke, flexibele basis voor multiscreen, high-impact installaties. Een enkele Intel® NUC Pro Mini-pc heeft meerdere 4K-videokanaal uitvoer via HDMI en Thunderbolt™-technologie. Eén apparaat kan meerdere schermen aansturen als een uniforme monitor of elk scherm een ​​andere stream voeden.
 

Interactieve kiosk voor detailhandel

Kiosken voor bewegwijzering en zelfbediening
Kiosken vragen meer dan een simpele digital signage-speler. Met de nieuwste zelfbedieningskiosken kunnen mensen inchecken bij hotels, de voorraad in winkels controleren en een routebeschrijving vinden. Dit vereist meer rekenkracht voor interactieve touchscreens en beeldverwerking. Intel® NUC Pro en Rugged leveren deze prestaties in een reeks vormfactoren die ontwerp en productie stroomlijnen.
 

Intel® NUC voor industrie en IoT 

Ingebedde apparaten voor de industrie en IoT
Intel® NUC breidt hoge prestaties uit naar productielijnen, transportsystemen, robotica en IoT. Functies zoals uitgestelde AC-start en interne spanningsregelaars ondersteunen robuuste industriële toepassingen. Kies uit boards met extra headers voor uitgebreide I/O, kant-en-klare mini-pc's en robuuste chassis voor zware omgevingen.
 
Voorbeelden: 
Ruwe omgevingen
Bij fabrieken, restaurants, ziekenhuizen, dus overal waar de omstandigheden zwaar zijn, houden Intel® NUC Rugged producten alles in beweging met blijvende prestaties. Ze zijn geweldig voor omgevingen met weinig ruimte en als embedded industriële pc's. Ontwerp systemen die de nieuwste industriële en productietoepassingen ondersteunen, zoals automatisering en realtime gegevensanalyse. Dergelijke systemen hebben het  flink te verduren in deze ruwe omgevingen. Deze robuuste mini-pc's zonder ventilator zijn bestand tegen vuil, stof en vuil. Denk bijvoorbeeld aan user interface schermen in een stoffige fabriek. Zonder bewegende delen en hoge temperatuurtolerantie kunnen industriële Intel® NUC Rugged-producten inulling geven waar andere producten het gewoon niet volhouden.
 

IoT

Deze mini-industriële computers zijn uitstekend geschikt voor omgevingen met beperkte ruimte. Ondersteuning van een ongelooflijk breed scala aan edge computing en industriële IoT-gebruiksscenario's met robuuste prestaties en connectiviteit. Om nog maar te zwijgen van de mogelijkheden voor extern beheer op afstand. Met Intel® NUC Rugged-producten op het Intel vPro®-platform bijvoorbeeld, vanwege de mogelijkheden voor bewaking en beheer op afstand. Aangezien de meeste IoT-gerelateerde use-cases zich op tal van externe locaties bevinden, is het fijn om software-updates uit te voeren, problemen op te lossen en apparaten te reactiveren, allemaal zonder uw controlecentrum te verlaten.
 

Intel® Partner Alliance

Bij Minidis hechten we veel waarde aan onze partnerschappen met de leveranciers die we vertegenwoordigen. MiniDis was al geruime tijd Intel® Technology Partner. Het was dan ook een kleine stap voor MiniDis om te besluiten lid te worden van de Intel® Partner Alliance. Onze partners zullen profiteren van onze aanvullende kennis die we hebben opgedaan bij de Intel® Partner University, onze directe toegang tot Intel®-klantenondersteuning en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot exclusieve bronnen voor veel oplossingsgebieden om samen met u als onze partners betere oplossingen te plannen, bouwen en leveren . Onze primaire rol binnen de zal zijn: Solution Provider: voornamelijk doorverkoop van systemen en softwareoplossingen en het uitbreiden van onze diensten activiteiten met IoT-, datacenter- en datacommunicatie oplossingen.