Fujitsu Partnership

De ontwikkelingen in de ICT gaan snel. De vernieuwingen bij MiniDis volgen elkaar dus ook snel op. Om het productaanbod op het gebied van datacenter solutions nog completer te maken, zijn wij Channel Partner van Fujitsu geworden. Met het uitgebreide aanbod van Fujitsu bieden wij onze afnemers de mogelijkheid om innovatieve oplossingen op het gebied van digitalisering te creëren. 


De betrouwbare techniek in combinatie met Japanse vernuft, vormen een verademing in het vooral door Amerikaanse bedrijven gedomineerde IT landschap. Het zijn dan ook precies die eigenschappen die er voor zorgen dat Fujitsu zo goed past binnen miniDis. Het Fujitsu portfolio aan services en producten is erg volledig en biedt oplossingen van een simpele muis tot aan mainframe supercomputers. 

Wij concentreren ons op de Fujitsu Datacenter Solutions, zoals Servers, Storage en Integrated Systems. Speciaal om tegemoet te komen aan uw wensen op het gebied van de modernste en millieu vriendelijke ICT apparatuur, zijn wij het partnership aangegaan met Fujitsu. Want naast behoefte aan gespecialiseerde mini-PC's en IoT devices, speelt er vaak meer bij de invulling van uw projecten. 

Zo is er vaak de wens om in uw system integration projecten toepassingen op eigen server en storage apparatuur te laten draaien. Ook daarvoor kunt u prima bij MiniDis terecht en zijn onze deskundige medewerkers in staat de best passende oplossingen te adviseren.