(Artikelnr: NEO-X39)

BETROUWBARE PRESTATIES VAN DE ONDERNEMING.

MINIX NEO X39 is een solid-state 4K Ultra HD industriële Android-speler die speciaal is gebouwd voor commercieel gebruik.

Levert uitstekende snelheid en prestaties, en een robuuste functieset inclusief dual-display output, USB 3.0- en USB-C-poorten, 4 GB LPDDR4, 32 GB eMMC 5.1, Gigabit bekabeld netwerk, 802.11ac 2 x 2 MIMO Dual-Band Wi-Fi en nog veel meer meer in een supercompacte vormfactor.

Ontworpen om te voldoen aan de eisen van een breed scala aan commerciële toepassingen, waaronder digital signage, eenvoudige winkelkiosken en displays, menuborden en informatiekiosk voor bedrijfslobby's en interactieve verkooppunten.

De NEO X39 is extreem compact, biedt draagbaarheid ter grootte van een handpalm en zorgt voor eenvoudige integratie in kiosken of achter schermen dankzij het ultrakleine en stijlvolle chassis.

Verander elk scherm in slechts enkele minuten in een digitaal bord met NEO X39; een ideale hardware-oplossing voor streaming-applicaties en grote implementaties van veelvoorkomende inhoud. NEO X39 blinkt uit als een betaalbare digital signage-speler voor elk bedrijf; eenvoudig te integreren, zeer betrouwbaar en een complete, veelzijdige functieset.

Een automatische opstartoptie kan worden ingeschakeld, geschikt voor gebruik in automatisch opstartende omgevingen zoals winkels, kantoorgebouwen of andere externe

DYNAMISCHE VISUELE ERVARING.

Geschikt voor het aansturen van 4K Ultra HD-content met een resolutie tot 3840 x 2160 pixels. NEO X39 levert ongerepte videokwaliteit en uitzonderlijk vloeiende 4K @ 60fps-weergave. Produceert echte 4K-beelden die perfect scherp en vloeiend zijn, waardoor het een ideale oplossing is voor digital signage.

Met ingebouwde HDMI 2.0- en USB-C-video-uitgangen ondersteunt de NEO X39 gelijktijdige uitvoer met twee schermen. [Opmerking: HDMI 2.0 ondersteunt tot 4K @ 60Hz, USB-C ondersteunt tot Full 1080p HD].

HOGE SNELLE CONNECTIVITEIT.

NEO X39 biedt geweldige connectiviteit met een breed scala aan poorten, waaronder Micro SD-kaartlezer, 1 x USB-C, 1 x USB 3.0, 3 x USB 2.0-poorten, 3,5 mm audio-aansluiting, HDMI 2.0 en USB-C [ondersteunt weergave-uitvoer, gegevensoverdracht en stroominvoer].

Maak verbinding met 802.11ac 2 x 2 MIMO Dual-Band Wi-Fi en Gigabit Ethernet voor snelle connectiviteit.

VASTE STAAT ONTWERP.

Het intelligente passieve thermische koelsysteem van de NEO X39 zorgt voor een stille, stabiele werking voor langdurige eisen van digital signage en andere commerciële toepassingen.

Het ventilatorloze, solid-state ontwerp verbetert de betrouwbaarheid van de NEO X39, waardoor het perfect past in krappe ruimtes en het risico van stof voorkomt.

Product specifications: 

Processor Dual Core Cortex A72 + Quad Core Cortex A53 Processor (64-bit)
GPU Mali-T860MP
Memory 4GB LPDDR4
Storage 32GB eMMC 5.1 Storage
Storage Expansion Micro SD card reader, Kensington Lock ready
Wireless Connectivity 802.11ac 2 x 2 MIMO Dual-Band Wi-Fi, Bluetooth 4.1
Operating System Android™ 7.1.2 Nougat
Video Output HDMI™ 2.0 (4K @ 60Hz)
USB-C (Full 1080p HD)
Digital Audio Output HDMI™ 2.0
Optical SPDIF
Analog Audio Output 3.5mm audio jack
Peripheral Interface RJ-45 Gigabit Ethernet
Micro SD card reader 
Kensington Lock ready
USB 2.0 port x 3
USB 3.0 port x 1
USB-C port x 1
3.5mm audio jack
IR receiver (remote included)