LIVA-Z3-LIVA-Z3E
Minidis introduceert de LIVA Z3 en Z3E Mini PC's. (Niet te verwarren met de bestaande LIVA Z3 Plus en Z3E Plus modellen)

We zijn blij de gloednieuwe LIVA Z3 & Z3E Superior Performance Mini-pc aan te kondigen - uitgerust met Intel® Jasper Lake Pentium® & Celeron®-processors met maximaal 16 GB dual-channel geheugen. Deze serie is geschikt voor kantoor-, thuisentertainment-, online leer- en zakelijke toepassingen zoals digital signage, zelfbedieningskiosk, enz. LIVA Z3 en Z3E units zijn uitbreidbaar via de M.2-aansluiting om aan verschillende opslagbehoeften te voldoen. LIVA Z3 & Z3E zijn ook uitgerust met de nieuwste 802.11ax*-technologie om gebruikers moeiteloos van een draadloze verbinding te voorzien Ze ondersteunen dual-screen output via HDMI 2.0 en mini DisplayPort, beiden tot een hoge resolutie van 4K. 

De LIVA Z3 & Z3E zijn voorzien van Intel® Pentium® & Celeron®-processors, tot 35% hogere verwerkingskracht dan de vorige generatie. Ze gebruiken eMMC 5.1 128 GB* als opslagcapaciteit en DDR4 dual-channel 16 GB geheugen, wat de systeemprestaties versnelt en ook de reactiesnelheid verbetert. Bovendien helpen de M.2 PCIE 2280-interface voor SSD en 2,5-inch SATA-interface voor HDD/SSD gebruikers om de dagelijkse taken gemakkelijk uit te voeren door een compacte pc te ervaren. Ultrasnelle snelheidsomgeving.

Met de nieuwste draadloze technologie, 802.11ax, blinkt de transmissiesnelheid uit tot 10 Gbps en verhoogt de prestatie met 40%, zodat gebruikers altijd kunnen genieten van het gemak van een snelle connectie. Naast het draadloze netwerk bieden LIVA Z3 & Z3E een Gigabyte LAN-poort (RJ45) voor een stabiele internetverbinding. De allround netwerkconfiguratie en geavanceerde Bluetooth 5.0 helpen gebruikers om zonder vertraging op Internet te surfen. Standaard HDMI 2.0 en mini DisplayPort kunnen tegelijkertijd worden aangesloten op verschillende schermen met een resolutie van 4K. LIVA Z3 en Z3E ondersteunen 4K hoge resolutie bij 60 fps om gebruikers een uitstekende audiovisuele ervaring te bieden. Functies die zakelijk gebruik ondersteunen, waaronder videoconferenties, digitale advertenties, informatie-uitzendingen en nog veel meer toepassingen.

LIVA Z3 & Z3E biedt USB 3.2 Gen 2 Type-C met 10 Gbps transmissiesnelheid en ondersteunt daarmee snellere gegevensoverdracht dan ooit tevoren. Daarnaast zijn LIVA Z3 & Z3E ook uitgerust met drie USB 3.2 Gen 1 en  USB 2.0 poorten.